Жіночі шорти в окремій категорії
Планую придбати кілька нових шортів, але хочу спочатку переглянути всі доступні варіанти в одному розділі. Не дуже зручно відкривати різні категорії, якщо шукаю лише цей тип виробу. Мені важливо бачити фото кожної позиції, щоб оцінити посадку та довжину. Також хочу мати можливість порівняти різні фасони без зайвих переходів. Хочу спокійно переглянути весь перелік і визначитися з відповідним варіантом. Якщо хтось уже користувався зручним каталогом із такими моделями, поділіться, де його можна знайти.
5 Views

Я переглядала асортимент за посиланням https://25union.com.ua/katalog/shorty/, де всі шорти зібрані в окремій категорії. Було зручно, що не потрібно відкривати інші розділи каталогу. У межах сторінки представлені моделі різного фасону та довжини. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти кілька варіантів між собою. Я змогла переглянути весь перелік на одній сторінці й оцінити вигляд кожного виробу. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. У підсумку вибір став більш послідовним і організованим.