Фарба для волосся
Потрібна фарба для волосся, але не знаю, де її замовити. Хтось знає перевірені інтернет-магазини чи сайти, де можна купити фарбу, що не тільки добре фарбує, але й доглядає за волоссям? Може, є якісь рекомендації щодо якості і ціни?
3 Views
Я завжди була дуже обережною з вибором косметики для волосся, тому й довго вагалась, перед тим як знайшла сайт, де є фарба coiffance однак моя подруга, яка вже кілька років використовує цю марку, запевнила мене, що це саме те, що потрібно для моїх тонких і ослаблених волосся. Тож вирішила спробувати, і не помилилась! Після першого застосування я побачила помітні зміни: колір став яскравим і насиченим, а волосся виглядало здоровим і блискучим. Дуже приємно вражена, адже фарба має ніжну текстуру і не пересушує волосся, а навпаки, живить. Зараз я навіть не уявляю, як могла обирати інші марки. Чудовий результат, і головне – волосся не пошкоджене, а я можу дозволити собі частіше змінювати колір без шкоди для здоров'я шевелюри. Рекомендую всім, хто шукає якісну фарбу!